Referanser

Anett Gjone  

Eier og daglig leder av Ami Hår og Hud 


Medlem siden 2013


Jeg er et meget fornøyd medlem og skjønner ikke at ikke “alle” salonger er medlem i Vox Hair Concept. Det er bare fordeler og en vinn - vinn situasjon for alle parter.


Tidligere var jeg medlem i en annen kjede, men det som tiltrakk meg med Vox Hair Concept var at jeg følte at dette var noe mer.  Tidligere var jeg bare en av mange, men nå føler jeg at jeg blir sett.  Jeg føler at det er godt å ha dem i ryggen dersom det skulle være noe og kommunikasjonen er veldig bra begge veier.


Vox Hair Concept har veldig bra kampanjer som kontinurnerlig avløser hverandre.  Både vi og kundene ser frem til  hva som kommer på kampanje neste gang. Kampanjemateriellet er profesjonelt og av god kvalitet.


De andre medlemmene ser jeg på som mine kolleger og det er både morsomt å lærerikt å bli kjent med alle de andre frisørene.Sondre Walmann

Eier av Walmann Salong


Medlem siden 2013


Medlemskapet i Vox Hair Concept forenkler hverdagen vår. Vi slipper leverandøravtaler og planlegging av markedsaktiviteter  og vi kan konsentrere oss om kundene og faget vårt.


Walmann Salong åpnet dørene allerede i 1972. Jeg overtok salongen i 1987. Selv om jeg synes vi hadde et godt tak på leverandøravtalene tidligere, så vi likevel muligheten til å oppnå enda bedre avtaler gjennom medlemskapet i Vox Hair Concept.


I tillegg til gode leverandøravtaler og profesjonelle kampanjer, er det også viktig for oss som frittstående salong, å føle tilhørighet i en gruppe.  Her er man i et felleskap sammen med andre innen faget.


Gjennom Vox Hair Concept har vi fått tilgang til Touch Soft frisørdata som er et svært nyttig verktøy for oss i hverdagen. Det har gitt oss en bedre oversikt over kundedatabasen. Det gir oss også en trygghet at Vox Hair Concept gjennom sette kassasystemet sørger for prisjusteringer. Det sparer oss for masse arbeid og samtidig vet vi at vi til enhver tid har oppdaterte priser som sikrer lønnsomheten.


Vox Hair Concept arrangerer kurs og ledersamlinger som har meget bra innhold. Samtidig treffer vi andre medlemmert i hyggelig felleskap.

Benny Ofstad

Eier og daglig leder av Frisør Benny Ofstad


Medlem siden 2015


Gjennom medlemskap i Vox Hair Concept føler jeg at jeg er en del av et fellesskap, samtidig som jeg fortsatt er “min egen herre” og salongene har sin egen identitet.Jeg startet min første salong i 2000 og i dag driver jeg 2 salonger på Rjukan. I tillegg til å drifte salongene er jeg også med i Matrix Nordic Creative Team. Jeg jobber også som freelance tekniker foruten å drive opplæring rundt om i salonger.


For meg er det uaktuelt å ikke selv bestemme hvordan salongene skal driftes, men man er samtidig veldig alene i sin egen verden. Derfor ble jeg medlem i Vox Hair Concept.


For meg betyr medlemskapet i Vox Hair Concept at jeg er koblet til et fellesskap og man har alltid noen i ryggen dersom man trenger det. Det kan være i forhold til regelverk, ansettelseskontrakter og andre aktuelle ting.


Det gir meg en trygghet og jeg kan konsentrere meg om frisørfaget. Faget vårt er i endring hele tiden, noe som betyr at kunnskap må behandles som ferskvare. Da må vi sette av tid slik at vi følger med i utviklingen.


Gjennom ledersamlinger får vi tilført nyttig kunnskap og vi blir inspirert både av foredrag og innlegg og ikke minst i møte med andre medlemssalonger.

Evy Hindhammer Nielsen

Daglig leder Scirocco Frisør CC Vest


Medlem siden 2012


Jeg har veldig sansen for hvordan Vox Hair Concept drives. Her er det “kremmerånden” som kommer frem og vi opplever ryddighet og seriøsitet.


Jeg begynte som frisørlærling på Kongsberg hvor jeg siden åpnet og drev 2 salonger. Etterhvert ble det klart at jeg ikke kunne klare å bruke så mye tid bak frisørstolen som jeg ville og en omskolering ble nødvendig. Jeg begynte på universitetet og fortsatte så på BI og endte opp med en master i økonomi. Med dette utgangspunktet begynte jeg som daglig leder i Scirocco i 2004.


Det innebærer at jeg ar det administrative ansvaret i salongen for blant annet økonomi,  markedsaktiviteter, HMS m.m. Med ansvaret for disse oppgavene kan det føles ensomt å stå alene.  Vox Hair Concept gir meg et godt rammeverk gjennom sin portal. Der finner jeg alt jeg har brukt for av leverandøravtaler, manualer, oppdaterte skjemaer etc. og jeg kan bare printe ut.


Vi har beholdt selvråderetten og bestemmer selv, samtidig som vi drar nytte av stordriftsfordeler som blant annet rabatter og leverandør-påvirkning.


Samlinger og kurs er også et viktig møtested. Her treffer vi andre som er i akkurat samme situasjon som oss. Der kan vi snakke om hva som funker og hva som ikke funker og dermed hjelpe hverandre.

Mette Stulen

Eier og dagligleder av Liegata Frisørsenter

 

Medlem siden 2013


Jeg hadde ikke drevet salong lenger dersom det ikke hadde vært for medlemskapet i Vox Hair Concept med den støtten og trygghetene det gir.

Vi  klarer ikke å tenke de tankene dere tenker for oss...


Jeg startet for meg selv som 21-åring og var den gangen Telemarks yngste selvstedig næringsdrivende.I bransjen har jeg vært i 38 år.


Da jeg ble medlem i Vox Hair Concept har det vært tommel opp fra dag en. Medlemskapet koster lite og man får utrolig masse igjen for pengene.Vi får tilgang til kjempebra kampanjer med profesjonelt markedsmateriell, som er helt gull for produktsalget.


Gjennom Touch Soft Frisørdata blir alt styrt slik at jeg ikke trenger å tenke på prisoppdateringer, vareinnmeldinger etc.


Vox Hair Concept har fokus på moderne frisørdrift og med dem i ryggen føler jeg at jeg har fått frigitt mye tid som jeg før brukte på administrasjonsarbeid. Samtidig gir det meg trygghet om at vi til enhver tid forholder oss til regler som gjelder både som arbeidsgiver og drifen av salongen.

Mette Lise Anundsen 

Eier og daglig leder av 3 Frisører


Medlem siden 2012


Samlingene til Vox Hair Concept er som en vitamin-innsprøytning. Der treffer vi andre bransjefolk, det er sosialt og vi utveksler erfaringer.
Medlemskapet gjør at jeg som selvstendig næringsdrivende føler meg bedre ivaretatt og jeg har alltid noen å henvende meg til dersom jeg har spørsmål.


Kampanjenene til Vox Hair Concept får meg til å føle at jeg er en del av noe mer og vi har konkurransedyktige priser både i forhold til netthandel og større salonger. Selv om vi er en liten salong “på hjørnet” gjør kampanjene og markedsmateriellet at vi fremstår som profesjonelle og oppdaterte.


Vox er strukturet og gir oss en påminnelse om hvordan vi drifter salongen, Samtidig bidrar medlemskapet til at jeg får frigitt tid som kan brukes på kunden og andre driftsmessige viktige ting

Nina Jammesen

Eier av  Scirocco Frisør CC Vest


Medlem siden 2012


Selv trodde jeg etter mange år i bransjen at jeg var veldig god til å forhandle med leverandørene og hadde de beste prisene. Da jeg fikk høre om Vox Hair Concept og fikk kjennskap hva jeg kunne oppnå som medlem der, skjønte jeg at jeg ikke hadde så gode avtaler som jeg trodde.


I møte med andre frisørkollegaer opplever jeg at veldig mange tenker på samme måte som jeg gjorde og at de tror de har så gode avtaler at de ikke tjener noe på å bli medlem. Da sier jeg;  “det gjør dere!”


Jeg startet min første frisørsalong i 1984 og har siden 1989 drevet Scirocco Frisør på CC-Vest. Vi er en ganske stor salong med 30 ansatte, men selv om vi er relativt store, så er det viktig for oss å være innenfor det systemet som Vox Hair Concept representerer. I hverdagen er det mange spørsmål som dukker opp som vi rett og slett ikke kan noe om. Da er det godt å ha noen i ryggen som man kan ringe.


Før vi ble medlem i Vox Hair Concept, var jeg livredd for å bli en del av en kjede. Skrekken var å måtte bytte navn og bli styrt inn i et system som man må følge. I Vox Hair Concept opplever vi det ikke sånn i det hele tatt. Vi styrer helt selv,  men har et apparat i ryggen når vi trenger det. 


Bransjen er i stor endring og tidligere ble samarbeidet med leverandørene ofte til et vennskap. Det føler jeg vi har mistet i en tid da vi stadig må forholde oss til nye fjes hos våre leverandører.

Da er det ekstra viktig å føle seg hjemme et sted, ha noen å sparre med, kunne snakke med og føle trygghet. Det får vi i Vox Hair Concept.

Cesilie Karlsen

Eier av Studio S Hårdesign


Medlem siden 2012Ved å eksponere kampanjene i salongen,  merker vi en betydelig økning i drop-in salget og det er med på å øke det totale produktsalget for salongen vår.


Som frittstående salong ville vi aldri klart å få de leverandørrabattene som medlemskapet i Vox Hair Concept gir oss. For oss betyr medlemskapet i Vox Hair Concept at  vi får tilgang på rabatter, kurs og samlinger  som vi ikke ville klart å få til alene.


Vi kan tilby konkurransedyktige kampanjer til kundene, noe kundene våre gir uttrykk for at de er svært fornøyd med. De følger med og venter på nye kampanjer. Får oss er også kampanjene et viktig utgangspunkt for mersalg. Kampanjemateriellet er kjempeflott og når kundene ser at vi kan tilby så gode priser, demmer det opp for netthandel og hos oss får de også veiledning med på kjøpet.


Regelmessige  ledersamlinger er kjempebra. Der blir vi kjent med andre medlemssalonger og i tillegg til interssant innhold, lærer vi mye av hverandre.


Har vi en utfordring eller spørsmål som vi bringer videre til ledelsen, så er det ordnet i en fei.


Alt vi får igjen ved medlemskapet er for meg utelukkende positivt, så her skal vi bli!

Monica Kirkeby

Eier og daglig leder av Monicas Salong


Medlem siden 2011


Da jeg fikk presentert opplegget til Vox Hair Concept, bestemte jeg meg så og si umiddelbart for å bli medlem. Jeg var blant de aller første medlemmene.


I 1994 overtok leg salongen hvor jeg hadde gått i lære. I mars 2017 var det endelig klart får åpning av salong nr. 2 og jeg driver i dag 2 salonger i Vennesla, en i sentrum og en på Husøya.


For meg har medlemskapet i Vox Hair Concept utelukkende gitt fordeler. Medlemskapet gir meg tilgang til svært gode leverandørbetingelser og gode kampanjer og det gjøres en kjempejobb for å skaffe oss medlemmer de utrolig bra avtalene.

I tillegg til gode kjøpsbetingelser, får vi også bonus på varekjøpet vi gjør.


I en tid med stadig økende konkurranse fra ulike hold, bidra kampanjene til å opprettholde og øke produktsalget. Vi kan gi kundene de beste tilbudene og ingen salonger i nærheten har tilsvarende priser.


Ledelsen i Vox er alltid lett å få tak i og det stilles velvillig oppu ansett. Det gir en god trygghet å vite at det alltid er noen man kan kontakte som står klar til å hjelpe. Å delta på ledersamlinger og kurs er alltid moro og inspirerende og det å treffe de andre medlemmene er bare kanonbra!

Signe Eidal

Eier og dagligleder Vox Frisør Eiker, Mjøndalen


Medlem siden 2015


Å være medlem i Vox Hair Concept er for oss bare positivt og faktisk veldig hyggelig.  Konseptet passer helt perfekt for oss.


Vox Frisør Eiker har 3 salonger og vi har vært medlem i Vox Hair Concept siden 2015. Her blir vi godt ivaretatt og får alltid god hjelp til det vi måtte trenge, noe som er med på å frigi tiden vår slik at vi kan konsenterer oss om jobben i salongen.


For oss har det utelukkende vært positivt å bli medlem. Det koster lite, men gir oss en enklere hverdag ikke minst gjennom intranettet som til enhver tid er oppdatert med gjeldende leverandørbetingelser, manualer,skjemaer for å nevne noe.


Vi får tilgang til gode kampanjer og kampanjemateriell slik at vi til enhver tid har aktuelle tilbud til våre kunder. Vi synes også det er kjempehyggelig på samlingene vi har sammen med andre Vox-medlemmer. Vi får faglig påfyll samtidig som vi har et godt samhold og utveksler erfaringer med gode kolleger.

Melissa Lerstein

Eier og daglig leder av Studio S Hårdesign


Medlem siden 2012


Bransjen er i endring og vi møter nye utfordringer hele tiden. Vi har tro på at medlemskapet i Vox Hair Concept hjelper bedriften vår til å møte og tåle fremtiden. Det gir oss trygghet og vi blir “sparket” videre for å følge utviklingen.


Noe jeg synes er spesielt bra er at vi har kun et sted vi kan henvende oss om alt. Det frigjør masse tid for oss i hverdagen og vi kan bruke tid på det vi brenner for.


Vi vet at det hele tiden jobbes for et felles beste og vi er trygge på at uansett om det gjelder leverandørbetingelser eller valg av frisørdata, så er dette grundig gjennomtenkt for at vi skal få det beste.


Lurer vi på noe, er det bare å ta en telefon. Vi blir alltid møtt med god service, det er aldri et nei.


Vi er veldig, veldig fornøyd og synes også det er kjempebra med kurs og samlinger. Der treffer vi andre medlemmer og leverandører og kan snakke om hva som skjer i bransjen.

Johanne Monge

Eier og daglig leder av Hair Factory


Medlem siden 2012


Ved å jevnlig kunne presentere gode kampanjetilbud på kjente kvalitetsprodukter, så merker vi stadig økning i drop-in salget av produkter.


Jeg kom inn som eier i salongen i 2016. Da var salongen allerede medlem i Vox Hair Concept, noe jeg opplever som svært positivt.


Medlemskapet gir oss veldig gode leverandørbetingelser og kampanjer, noe vi ser resultatet av på produktsalget. Gode kampanjetilbud åpner også opp for muligheter for mersalg og det er kjempeviktig.


Av varekjøpet gjennom året får vi også Cash Back og det er selvfølgelig spennende å sammeligne med fjoråret..


Som frittstående salong er det også fint å være med i et fellesskap uten å gi avkall på egen identitet.


Jevnlige ledersamlinger og kurs gjør at man treffer andre i bransjen og er både inspirerende og hyggelig. Med medlemskapet i ryggen har man alltid noen å utveksle erfaring med.

Vox Hair Concept AS, Storgata 136, 3915 Porsgrunn

post@vox-hairconcept.no